Het Lighthouse
Het Lighthouse is een huis voor kinderen die om verschillende redenen niet meer thuis kunnen wonen. Jac-Louis en Gijsbertha vangen deze kinderen op in het Lighthouse en begeleiden deze kinderen en waar mogelijk ook hun ouders, om weer een veilig en stabiel leven op te bouwen.

Droom wordt werkelijkheid
Wat eerst nog een droom was, is sinds januari 2018 werkelijkheid geworden: Een grote woning kon gehuurd worden en de eerste kinderen die voor een crisisplaatsing in aanmerking kwamen, deden hun intrek. Tot medio juni hebben 6 kinderen opvang gekregen. Voor elk van deze kinderen is er weer een nieuw gezin gevonden dat met liefde zorg kan dragen voor deze kinderen. Ook hebben zij een jonge moeder met een baby’tje opgevangen, omdat er voor haar geen plek was bij de familie.
Soms zijn er ook ouders die bereid zijn een weekend door te brengen in het Lighthouse. Het zijn ouders die hun verantwoordelijkheid voelen t.o.v. hun kinderen. Met hun kinderen worden dan allerlei gezellige activiteiten gedaan. Met de ouders wordt er veel gepraat, gebeden en Bijbel gelezen.

Nieuwe uitdaging
Samen met Jac-Louis en Gijsbertha wordt het bestuur voor een nieuwe uitdaging geplaatst: Het hele perceel waar de woning op staat, met nog twee kleinere woningen die momenteel gehuurd worden door andere mensen, gaat in de verkoop. Jac-Louis en Gijsbertha hebben de toezegging gekregen van de eigenaar dat zij een eerste recht van koop hebben.
De taxatieprijs is 1.900.000 Namibische Dollar (Afhankelijk van de wisselkoers ongeveer €128.500,= . Het bestuur heeft op haar laatste vergadering besloten uit te zien naar mogelijke investeerders die interesse hebben in dit mooie project. Ook Jac-Louis en Gijsbertha zoeken naar gegadigden in Namibië.

Steentje bijdragen
Hebt u mogelijk interesse om te investeren in dit mooie project? Of weet u mensen of instanties die hierin iets voor ons zouden kunnen betekenen? Wij horen het graag!
Bent u geen investeerder en wilt u toch bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het Lighthouse ...?

Link naar Doneerpagina