Start Lighthouse

Het was een droom van Gijsbertha en Jac-Louis, maar hij begint nu werkelijkheid te worden: Een opvanghuis voor kinderen uit de sloppenwijk die vanwege de slechte thuissituatie niet meer thuis kunnen blijven wonen. 
Ze hebben een mooi huis kunnen huren met voldoende mogelijkheden. Onder Foto's kunt u zien hoe het huis er aan de voorzijde uitziet.

Op dit moment wordt er volop aan de voorbereidingen gewerkt, zodat ze er aan het eind van deze maand (januari) in kunnen gaan wonen.

Toch is het Lighthouse al gestart in hun eigen bestaande woning. Op het moment van dit schrijven (16 januari '18) is het al weer vier weken geleden dat de maatschappelijk werker een zeer dringend beroep op Jac-Louis en Gijsbertha deed om twee zusjes van 4 en 1 jaar op te nemen vanwege de bizarre toestand waarin ze verkeerden. Ze hebben dit toen gedaan ondanks hun beperkte leefruimte!

Omdat dit nieuwe project ook de nodige kosten met zich meebrengt: de extra huurkosten, de inrichting en de huishulp die er nog komen moet, hebben we als Stichting besloten dit project ook te gaan steunen. Daarom is er op de Doneerpagina een knop bijgekomen. Kijkt u daar ook even? :)