Hieronder het verslag van een mooie actie van twee jonge mensen die in de afgelopen zomer veel van hun vrije tijd besteedden aan een van onze projecten.
David en Jeanine, onze hartelijke dank voor al het werk dat jullie hebben verzet!

"Afgelopen april zijn wij in contact gekomen met Gijsbertha en Jac-Louis over het werk dat zij daar doen. Wij wilden deze zomer graag iets 'goeds' doen in een Afrikaans land. Toen we hoorden van de mogelijkheden en het werk van Gijsbertha en Jac-Louis werden we gelijk enthousiast. Dat leek ons wel wat! Na overleg kwam Gijsbertha met het idee om een huisje voor een tienermoeder te gaan maken. We zijn toen begonnen met het inzamelen van geld in Nederland. Veel kennissen, familie en vrienden hebben geld gedoneerd.
Daarnaast hebben we een vaderdag-ontbijtactie gehouden voor mensen in de kerk en de buurt. Erg leuk om ook op die manier geld op te halen. Totaal hebben we ongeveer 1400 euro opgehaald.

Eind juli zijn we naar Namibië gegaan. We zijn ruim een week bij Gijsbertha en Jac-Louis gebleven. Vanuit daar hebben we het huisje in de krottenwijk gebouwd. Jeanine heeft ook een aantal ochtenden les gegeven bij de Group of Hope.

We hebben een hele gave tijd gehad in Gobabis. We zijn dankbaar dat we het huisje hebben mogen bouwen en iets kunnen betekenen voor een tienermoeder. We hebben veel indrukken opgedaan, zo waren we verbaasd dat er veel dronkenschap is in de krottenwijken. Er is veel armoede, maar tegelijkertijd lijkt het wel alsof veel mensen wel tevreden zijn met het leven dat ze leiden.
Het was een unieke en waardevolle ervaring!"

David Tanger en Jeanine Moesker